eewertti

Sininen uni

  • Ajankohtainen edelleen
    Ajankohtainen edelleen

Sininen uni lienee tulossa tiensä päähän ja on taas takin kääntämisen aika.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Siniset oli Soinin juoni päästä Vikipediaan ministerinä.

Neljä vuotta messiaana ja opetuslapset voivat poistua takavasemmalle.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

"Sininen Uni melatoniini 1,5 mg auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan ottamalla yksi tabletti melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa."

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Jotain pitäisi keksiä ja nopeasti. Totuus vain on se, ettei reilun prosentin gallupeilla pitkälle pötkitä ja jos se virhemarginaali on miinusmerkkinen, niin mennään jo miinuksen puolelle, mikä näin miinuskorkojen aikaan luulisi jopa olevan mahdollista, mutta ei nyt sentään. Ei taida tulla Sinisistä edustajia seuraavissa eduskuntavaaleissa edes yhtä kourallista, jos nyt yhdenkin tekee jo tiukkaa päästä läpi. Uneen taitavat silloin nukkua. Kalliiksi tuli takinkäännös, jota tuon pilakuvankin perusteella on käännelty niin, ettei varmasti enää kukaan tiedä miten päin se on. En tiedä mikä kumma siihen porukkaan viime kesänä oikein meni, kun niin innostuivat omasta vahvuudestaan, mutta ilmeisesti se nyt vain on niin, että hallituksessa olo teki osan porukasta ns. vauhtisokeaksi ja luulivat, että on isommatkin hauikset kuin tosiasiassa oli. Vähän alkaa säälittää, mutta jotkut ovat sitä mieltä, että sääli on sairautta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Eräillä mittareilla Siniset on parhaimmalta pohjalta ponnistava uusi puolue Suomen historiassa. Millä muulla on heti alkuunsa ollut vastaavaa määrää ministereitä ja kansanedustajia?

Ettei kannatusta näy, kertoo mielestäni siitä, että Soini menetti kentän kannatuksen jo ennen Jyväskylän puoluekokousta. Hallituksen kipeät toimet kohdistuivat perusäänestäjiin pahiten, eikä niitä omia hallitusohjelman kohtia kiirehditty. Soinin protesti elintasopakolaisten maltittomaan maahantuontiin oli vaimeaa jne.

En muuten ole ollenkaan huolissani Soinin hillotolpasta. Olen jopa melko vakuuttunut, että sellainen löytyy. Perässähiihtäjille tarjottaneen tollohilppaa, mitä se sitten onkaan.

Toimituksen poiminnat